VIRUSfighter Antivirus PRO

VIRUSfighter Antivirus PRO 2.1.3

★ Het toevoegen van real-time antivirus bescherming tegen bedreigingen van vandaag is slechts een van de vele funties die beschikbaar zijn uitsluitend in de PRO versie.

★ Het toevoegen van real-time antivirus bescherming tegen bedreigingen van vandaag is slechts een van de vele funties die beschikbaar zijn uitsluitend in de PRO versie.

★ VIRUSfighter Android PRO is eenvoudig en zeer makkelijk te gebruiken, met hoge snelheid scannen en minimaal gebruik van systeembronnen! ★ Snelste en meest betrouwbare scan voor meer dan 30.000 bekende bedreigingen ★ Real-time antivirus bescherming – U bent nu beschermd tegen virussen, malware en spyware in real-time!. Security Advisor - Identificeert potentiële gaten in de beveiliging door te kijken naar de verschillende “invoer” kanalen van het apparaat. Privacy Advisor - Zoek uit of uw account informatie, contacten, berichten en andere persoonlijke gegevens toegankelijk zijn. Applicatie Manager - Controleert de toestemmings-instellingen van uw gedownloade toepassingen. GRATIS updates voor nieuwe versies en bedreigingen naar uw toestel! Uw contactenpersonen, foto´s e-mails en andere mobiele data zijn prive en onvervangbaar. Met de meest uitgebreide "handtekening" database op de markt, uw belangrijke gegevens veilig zijn tegen de nieuwste virussen, malware, Trojans, spyware, key-loggers, en andere bedreigingen. We hebben die special aandacht om ervoor te zorgen dat VIRUSfighter Android PRO eenvoudig is te gebruiken tijdens het hardlopen snel en naadloos op de achtergrond zonder invloed op de levensduur van de batterij. Daarnaast zijn er onze adviseurs om u te helpen op verschillende gebieden van het risico, zodat u preventieve maatregelen kunt nemen om uw toestel volledig te beveiligen. Het aantal bedreigingen voor Android toestellen groeit in een alarmerend tempo, VIRUSfighter Android PRO helpt bij het beschermen uw waardevolle bestanden, gegevens en netwerk tegen bedreigingen van virusschrijvers en identiteitsdieven. GRATIS Support – Gratis telefoon en e-mail support in de volgende talen: Engels, Duits, Nederlands, Deens, Chinees, Tsjechisch Thais or Koreaans Met VIRUSfighter Android PRO krijgt u een effectieve, eenvoudige te gebruiken antivirius voor uw Android toestel! Volledige lijst met functies: * Regelmatige updates houden je beschermd tegen de nieuwste bedreigingen * Real-time scannen terwijl je surft, mailt, en toepassingen gebruikt * Op verzoek scannen * Beschermingsadviseur * Privacy Adviseur * Applicatie Manager * Razendsnelle scantechnologie * Klein geheugenverbruik en ultra-laag batterijverbruik * Geplande scan * Volledige aanpasbare instellingen Vind ons leuk op Facebook: http://www.facebook.com/SPAMfighters Circuleer ons opGoogle Plus: https://plus.google.com/111863627751489313076/ Volg ons op Twitter: http://twitter.com/SPAMfighter * Moet worden geregistreerd onder dezelfde gebruikersaccount..

VIRUSfighter Antivirus PRO

Download

VIRUSfighter Antivirus PRO 2.1.3